Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τελείται ΚΑΝΟΝΙΚΑ το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009, στις 9.00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κάτω Δευτερά το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου.

Του μνημοσύνου θα προστεί η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος.

Επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο Δρ. Κύπρος Νικολαίδης.

Θα ακολουθήσει τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο κοιμητήριο Δευτεράς.

Στις δύσκολες ώρες που περνά η Κύπρος μας,το αίσθημα της ανασφάλειας, μας κάνει να αναπολούμε τις μέρες που κοιμόμασταν ήσυχοι...τις μέρες που καπετάνιος ήταν ο Τάσσος...ο μη αρεστός στους ξένους...το κόκκινο πανί για το ΔΗΣΑΚΕΛ...ο άνθρωπος που έπρεπε να "απομακρυνθεί" σύμφωνα με πόρισμα της International Crisis Group.

Κάποιοι, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τις αδικαιολόγητες τους υποχωρήσεις, την αποτυχημένη τους πολιτική και τους ανεπαρκείς τους συμβούλους, προσπαθούν να ρίξουν όλο το φταίξιμο για την κατάντια τους, με ασύστολα ψεύδη και αισχρή συκοφαντία, στον Τάσσο...εύκολη λύση αφού η φωνή του έχει πια σιγήσει.

Ας δώσουμε όλοι μαζί την ηχηρή μας απάντηση στους δειλούς, στους ψεύτες και στους συκοφάντες, με την μαζική μας παρουσία στο μνημόσυνο του αείμνυστου Τάσσου. Ας τους δείξουμε ότι ο Τάσσος και ο αγώνας του για διάσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχει πετύχει και αυτό εκτιμάται βαθύτατα από όλο τον κυπριακό λαό, ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης.
αναρτηθηκε απο Σιδέρη Αργυρη Παρασκευή 11/12/09

πηγη /skeftomasteellhnika.blogspot.com
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"