Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

Λεφτά από την τσέπη των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών πηγαίνουν σε άλλες χώρες και ενώ βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση!


ellinikiafipnisis.blogspot.com 

Πληρώνουμε για να μάθουν γράμματα οι Σκοπιανοί...!

Όπως σίγουρα θα ξέρετε, τις ημέρες αυτές, και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, γίνεται στην Βουλή η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του νέου έτους. Είναι ουσιαστικά το πρώτο crash test της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία έχει ποντάρει πάρα πολλά στο να μπορέσει να πείσει τους Έλληνες, ότι έχει τα εφόδια για να βγάλει την χώρα από το οικονομικό τέλμα στο οποίο βρίσκεται. 
Είναι άλλωστε μία από τις λίγες φορές που μια τυπικά “κουραστική” διαδικασία αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους πολίτες. Και ενώ οι “τυπικές” ομιλίες των κυβερνώντων και των αντιπολιτευομένων κινούνταν στα γνωστά επίπεδα, με ιδιαίτερες στιγμές όταν το ΠΑΣΟΚ δικαιολογούσε “μέτρα” τα οποία ως αντιπολίτευση καυτηρίαζε, η πραγματική ανατροπή ήλθε από τον εισηγητή του ΛΑΟΣ Κ. Αιβαλιώτη, ο οποίος προέβη σε μια σειρά από πολύ σημαντικές αποκαλύψεις, σχετικά με το πού ξοδεύονται τα χρήματα του ελληνικού λαού. 
Εμείς, παρόλο που ο βουλευτής του ΛΑΟΣ έκανε μία σειρά από καταγγελίες, θα σταθούμε σε κάποιες που θεωρούμε σημαντικότερες, γιατί καταδεικνύουν την σπατάλη του ελληνικού κράτους την ίδια στιγμή που οι Έλληνες βρίσκονται σε μία από τις δυσκολότερες οικονομικές φάσεις στην ιστορία, με περίπου 2.000.000 συμπολίτες μας να βρίσκονται στα όρια της φτώχειας!
40.000.000 Ευρώ βοήθεια σε ξένες χώρες
Όπως αποκαλύπτει ο κ. Αιβαλιώτης, στον προϋπολογισμό για το 2010 περιλαμβάνονται 40.000.000 ευρώ, τα οποία η χώρα μας θα χρησιμοποιήσει για να παρέχει βοήθεια σε ξένα κράτη. Και αναρωτιέται: Σε ποιά κράτη δίνουμε βοήθεια; Χαρατσώνουμε τον Έλληνα για να παίρνουν κάποια ξένα κράτη 40.000.000 ευρώ; Αλλά αναρωτιόμαστε και εμείς, ως απλοί πολίτες που διαβάζουμε για αυτά τα ιλιγγιώδη ποσά. Πόσοι Έλληνες θα μπορούσαν να ζήσουν πολύ καλύτερα με 40.000.000! Πόσοι συνταξιούχοι θα απολάμβαναν οικονομική βοήθειας με αυτά τα 40.000.000! Πόσες θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν, εάν αυτά τα 40.000.000 ευρώ, τα επενδύαμε ως κράτος, ξεπερνώντας τον υδροκεφαλισμό; 40.000.000 ευρώ για «παροχή βοήθειας σε ξένα κράτη»!
Βοηθάμε τα Σκόπια και την Τουρκία...!
Το ότι οι σχέσεις της χώρας μας, με τους γείτονες από την Ανατολή αλλά και από τα Βόρεια, είναι τεταμένες, είναι γνωστό σε όλους. Ότι όμως η Ελλάδα χρηματοδοτεί τα Σκόπια και διάφορες “ειδικότητες” στην Τουρκία, δεν νομίζουμε ότι το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες.


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ......... 
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Λεφτά από την τσέπη των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών πηγαίνουν σε άλλες χώρες και ενώ βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση!"