Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση των τριών Εθελοντών Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) στην Εθνική Φρουρά


Για τη σύληση του τάφου του Τ.Παπαδόπουλου χωρίς να προκύψουν εναντίον τους στοιχεία.
Kαι φυσικά, δεν υπήρχαν στην Κύπρο 150 μέλη της "Χρυσής Αυγής" και ...της Ασημένιας Βραδιάς, που πήγαν να δουν μπάλα και άλλα παραμύθια της χαλιμάς, που διαδίδουν διάφορα portals...που κατουριούνται πάνω τους, μήπως θυμώσουν οι Τούρκοι φίλοι μας. Οπότε για καλό και για κακό, ας πούμε ότι το κάνανε ..Έλληνες ...ακροδεξιοί (μπάφφφφ....η ρετσινιά), να γλιτώσουμε το ξύλο απ' τους Τούρκους.
Αν υποθέσουμε ότι διαπιστώνεται τελικά ότι ήταν Τούρκοι ! τι νομίζετε ότι θα γίνει;
Ό,τι έγινε στα Ίμια! Γαργάρα ! Θα πούμε ότι η πλάκα έσπασε από το κρύο και η σωρός ανελήφθη στους Ουρανούς....Αφού φοβόμαστε, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
Οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται προς διάφορες κατευθύνσεις και...
σύμφωνα με τους αστυνομικούς ανακριτές είναι πρόωρο να εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, αλλά η ηγεσία της Αστυνομίας, σε πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αξιολόγησε πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς δράστες.
Σημειώνεται ότι λόγω της ιδιότητας των τριών Εθελοντών, στις ανακρίσεις συμμετείχαν και αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς. Για την ανάκρισή τους, αξιολογήθηκαν πληροφορίες ότι στην περιοχή του κοιμητηρίου είχε θεαθεί τα ξημερώματα νοσοκομειακό όχημα της Εθνικής Φρουράς και ένα μαύρο όχημα με τρεις επιβάτες.
Ο τάφος του Τ. Παπαδόπουλου έχει σφραγιστεί και φρουρείται από την Αστυνομία.
Αναρτήθηκε από taxalia
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Ολοκληρώθηκε η ανάκριση των τριών Εθελοντών Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) στην Εθνική Φρουρά"