Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΦΑΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!


Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι “αυτόνομο ισλαμικό δικαστήριο” απήγαγε τριαντάχρονη έγκυο και την καταδίκασε σε θάνατο. Όχι σε κάποιον “παραδεισένιο οθωμανικό τόπο” της κυρίας Δραγώνα ή στην χώρα της κυρίας Σαχλέχ, αλλά στην Ισπανία!
Στην πόλη Ταραγκόνα όπου η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει μία μέρα πριν τον βασανισμό και την εκτέλεση της.
Οι Καταλανοί αστυνομικοί άρχισαν μία γιγάντια έρευνα όπου ενεπλάκησαν και οι υπηρεσίες ασφαλείας όπου μετά από πολύμηνη παρακολούθηση κατάφεραν να συλλάβουν 10 άτομα που φέρονται ως υπεύθυνοι όχι μόνο για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για μία σειρά ενεργειών μίσους. Κάποιες ομοιότητες όμως είναι πραγματικά ανησυχητικές. Ας μην ξεχνάμε τα δουλεμπορικά κυκλώματα που δρουν στην Ισπανία με μεθόδους Cosa Nostra, προβάλλοντας την ανάγκη για τον σεβασμό στην “ιδιαιτερότητα” ώστε να αποτρέπουν στις αρχές την όποια επέμβαση. Τη διακίνηση ναρκωτικών μέσα σε “ιερά βιβλία” και άλλες κουτοπόνηρες πρακτικές με κρατική κάλυψη.
Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ελεεινή προπαγάνδα της Ισπανικής κυβέρνησης στη σφαγή της Μαδρίτης με 190 νεκρούς; Όταν εξαπατούσε τον κόσμο “βλέποντας” την ΕΤΑ και τους Βάσκους πίσω από την επίθεση;
Όπως μάλλον η κυρία Αλ Σαχλέχ (φωτο) που είδε ευθύνες “υπερπατριωτών Ελλήνων” πίσω από τον κτηνώδη βιασμό κοπέλας από τρία ρατσιστικά μισάνθρωπα κτήνη: Οι ευθύνες για τον βιασμό αγγίζουν και όλους αυτούς τους εθνικόφρονες και αδιάλλακτους δήθεν πατριώτες.
Όπως εδώ υπάρχουν δουλέμποροι με διεθνή εντάλματα σύλληψης που οργανώνονται σε κοινότητες με κυβερνητική στήριξη και προστατεύουν βιαστές ανηλίκων.
Ναι, είναι οι ίδιες “κοινότητες” που μιλούσαν για “απαγωγές Πακιστανών” από τον Βουλγαράκη, τη CIA, τη Mossad και τον ΕΤ. Την ίδια εποχή μάλιστα που οι Ισπανοί μάζευαν ακόμα κομμάτια παιδιών από τις ράγες.
Αλήθεια, είναι αρκετά “ώριμη” η Ελληνική κοινωνία να αντιμετωπίσει μία εκατόμβη νεκρών; Γιατί ήδη οι νεκροί από τις ενέργειες μίσους συσωρεύονται και σε λίγο θα αρχίσουν να μυρίζουν…
ΠΗΓΗ


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "ΦΑΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!"