Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ; Ο Σαμαράς απορρίπτει το Δημοψήφισμα ΚΟΝΤΡΑ στην ΠΑΝΔΗΜΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, Για να μη χαλάσει το χατήρι του Γιωργάκη ΤΟΥ!

Στο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος ακούμε:
http://www.youtube.com/watch?v=LIOVR4x-tH8&feature=player_embedded

- «αποστάσεις από τις θέσεις που διατυπώνει ο ΛΑ.Ο.Σ., παίρνει η ΝΔ, σε μια προσπάθεια να αποκρούσει την κριτική που δέχεται ότι σύρεται σε πιο συντηρητικές θέσεις υπό την πίεση του Γ. Καρατζαφέρη»

- «Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ρηγίλλης απορρίπτει το Δημοψήφισμα που ζητά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. για τα δικαιώματα των μεταναστών...»

- «Ενώ αποστάσεις παίρνει και στο θέμα της ΓΓ του υπουργείου παιδείας, της κ. Θάλειας Δραγώνας, την παραίτηση της οποίας ζητά ο ΛΑ.Ο.Σ.»

- «Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός είναι η δική μας κυρίαρχη ιδεολογία, είναι η θριαμβεύουσα ιδεολογία σε ολόκληρη την Ευρώπη»

- «Ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την ίδρυση Γραμματείας σχέσεων της ΝΔ με την κοινωνία»

Τι συμπεράσματα βγαίνουν;..


1. Ότι είναι συντηρητικό το να ζητάμε Δημοψήφισμα σε ένα τόσο κρίσιμο εθνικό ζήτημα και να θέλουμε να τηρούνται οι βασικές αρχές του Συντάγματος.



2. Ότι η ΝΔ δεν νοιάζεται ούτε αυτή να αφουγκραστεί τον Ελληνικό λαό, ή να του δώσει την δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.



3. Ότι η ΝΔ δεν ενοχλείται από την τοποθέτηση ενός ατόμου με Ανθελληνικές Θέσεις σε καίρια κρατική θέση στο Υπουργείο Παιδείας, όταν το Σύνταγμα δηλώνει ρητά ότι σκοπός της Παιδείας είναι η δημιουργία (Ελληνικής) Εθνικής και Θρησκευτικής συνείδησης.



4. Ότι η ΝΔ του Σαμαρά (και του Καραμανλή πριν) εκφράζει - όπως και το ΠΑΣΟΚ - τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, επειδή αυτό κυριαρχεί και στην Ευρώπη - ιδεολογία της Αριστεράς. Η ΝΔ λοιπόν, όσο και να μας λέει ότι είναι κεντροδεξιά, υποστηρίζει αριστερή ιδεολογία - κοινωνικό φιλελευθερισμό. Η ΝΔ και αυτή λοιπόν, είναι κατα βάση Αριστερά που παρουσιάζεται ως κεντροδεξιά για να διαχωρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.



5. Εδώ η Ελλάδα χάνεται και οι Έλληνες σπαράζουν, ο Σαμαράς δημιουργεί γραφεία προσηλυτισμού στο κόμμα του, για να καταφέρει να κρατήσει όσους ψηφοφόρους προλάβει...




Μόνο ΛΑ.Ο.Σ. και Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας μας έμειναν συνΈλληνες!...

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ; Ο Σαμαράς απορρίπτει το Δημοψήφισμα ΚΟΝΤΡΑ στην ΠΑΝΔΗΜΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, Για να μη χαλάσει το χατήρι του Γιωργάκη ΤΟΥ!"