Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

Ερντογάν σε Γκρούεσκι: "Μη φοβάσαι τίποτε, εγώ είμαι εδώ!"


Ισχυρότατη στήριξη πρόσφερε στην ΠΓΔΜ, ο Τούρκος πρωθυπουργός και υποψήφιος Μεσογειάρχης, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Οι δύο πρωθυπουργοί συναντήθηκαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, όπου προσέτρεξε για βοήθεια ο Γκρούεσκι.


Ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε:


"Η ((Μακεδονία ))αισθάνεται ήδη ως πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ. Σε ότι αφορά τη διαμάχη για το όνομα, καλώ την Ελλάδα, να μην εμποδίσει την ένταξη της "Μακεδονίας" στην Ε.Ε., να επιτρέψει στη "Μακεδονία" να αποκαλείται "Μακεδονία" και να μην ασχολείται με άσχετα θέματα, προς το συμφέρον της περιφερειακής σταθερότητας".


"Η Τουρκία, είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους της "Μακεδονίας" κι αυτό αποδεικνύεται από την αταλάντευτη στήριξη, που μας προσφέρει την τελευταία δεκαετία", δήλωσε με τη σειρά του ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.


Οι δύο πρωθυπουργοί αναζήτησαν τρόπους ενίσχυσης των τούρκο-σκοπιανών οικονομικών συναλλαγών, σπουδαίο ρόλο αναμένεται να παίξει η τουρκική αεροπορική TAV, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τον Γκρούεσκι συνόδευαν 100 Σκοπιανοί επιχειρηματίες και τον Ερντογάν 200 Τούρκοι επιχειρηματίες!


Πηγη :sakis/sportnews/taxalia


Το σχόλιό μας :

Ας το πάρουμε χαμπάρι η Ελλάδα πρέπει να συμμαχήσει με την Σερβία και αμέσως να πάει ο Παπανδρέου στην Μόσχα και ο Παπούλιας στο Παρίσι διαφορετικά θα είμαστε οι καρπαζοεισπράκτορες των Βαλκανίων . …. και να αποφασίσουμε να προστατεύσουμε τα σύνορά μας . 

Αναρτήθηκε από ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Απο skeftomasteellhnika.blogspot.com
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Ερντογάν σε Γκρούεσκι: "Μη φοβάσαι τίποτε, εγώ είμαι εδώ!""