Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Ξεσήκωσε την βουλή ο Καρατζαφέρης με τον λόγο του..OΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ ! Ξεσήκωσε την βουλή ο Καρατζαφέρης με τον λόγο του..



ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ...
ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΣΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ...
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
250 χιλ ΝΕΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΥΒΟΛΙΟ ΜΕ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...
Συνοπτικά...
Είπε στον Παπακωνσταντίνου....αν καταφέρεις να φτιάξεις τον προϋπολογισμό μέσα σε 4 χρόνια,τότε εγώ την επόμενη μέρα θα κουβαλήσω αρκούδα με το βάρος του Πάγκαλου απο την Καστοριά μέχρι την Αθήνα.
Μίλησε για την Δραγώνα,για τις σπατάλες στην ΕΡΤ για την λαθρομετανάστευση και την παροχή πολιτικών δικαιωμάτων και η νομιμοποιήσει μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων.
Φυσικά απο τα βέλη του δεν ξέφυγαν οι Σαμαράς και Καραμανλής.
Για τον δε Καραμανλή πρότεινε να αγοράσει με έξοδα της η βουλή τηλεόραση και να του την πάει στο μπιστρό 18 στο Κολωνάκι για να βλέπει απο εκεί τις ομιλίες καθώς πίνει με τους φίλους του.
Δείτε εδώ 8 ώρες μπεκρόπινε με τον Φιλλιπίδη και την παρέα του στο Κολωνάκι

Αντί να είναι στην βουλή να απαντήσει για την πολιτική που εφάρμοσε τα τελευταία χρόνια,ε τα βατοπεδία τα ομόλογα και όλα τα υπόλοιπα σκάνδαλα.
Ξέσπασε πόλεμος μετά με τον Πάγκαλο να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για το ΠΑΣΟΚ και απο πλευράς ΝΔ να φωνάζουν και να ωρύονται οι Παναγιωτόπουλος και Τραγάκης για να πάρουν τον λόγο να απαντήσουν στον Καρατζαφέρη.
http://eglimatikotita.blogspot.com/2009/12/blog-post_2758.html
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Ξεσήκωσε την βουλή ο Καρατζαφέρης με τον λόγο του..OΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ ! Ξεσήκωσε την βουλή ο Καρατζαφέρης με τον λόγο του.."