Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010

Μπράβο στους ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς. Σαν Ελληνες αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν το μνημείο παρά τον κίνδυνο. Ρεζίλι έγιναν πάλι τα ΜΜΕ.


Από χθες το βράδυ, όλα τα κανάλια της διαπλοκής παρουσιάζουν διάφορες άχρηστες λεπτομέρειες για την έκρηξη της βόμβας μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και τη Βουλή και προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αχρηστία του Χρυσοχοϊδη. Θάβουν όμως τη μεγαλειώδη, συγκλονιστική, συγκινητική στάση των παλικαριών της Προεδρικής Φρουράς που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τη θέση τους, ακόμα κι όταν αυτό τους υποδείχθηκε από τις δυνάμεις  ασφαλείας.

Απέναντι στα θαρραλέα αυτά παιδιά, υποκλίνεται σήμερα η Ελλάδα. Γιατί η στάση τους είναι μια ένεση πατριωτισμού και αποφασιστικότητας που χρειαζόταν σήμερα ο Ελληνισμός, αν σκεφτούμε τους αγώνες που έχουμε να δώσουμε προσεχώς στα ελληνοτουρκικά, το κυπριακό, το σκοπιανό, το λαθρομεταναστευτικό, τα βιβλία ιστορίας, την αποτροπή αποκαθήλωσης των συμβόλων, την αποτροπή κατάργησης των παρελάσεων και τόσα άλλα.

Ηρωικά παλικάρια της Προεδρικής Φρουράς, σας ευχαριστούμε!

από το Πατριωτικός Λόγος

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Μπράβο στους ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς. Σαν Ελληνες αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν το μνημείο παρά τον κίνδυνο. Ρεζίλι έγιναν πάλι τα ΜΜΕ."