Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2010

Έντονη κινητικότητα στους συλλόγους Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα .


http://mprofaca.cro.net/shqiperia_sotme.jpg 

Η Αλβανία θα χρησιμοποιήσει ως μέτρο πίεσης, σε πολλά επίπεδα την υπηκοότητα την οποία θα δώσει η Ελλάδα σε μετανάστες που βρίσκονται στην χώρα.
Στις γειτονιές της Αθήνας, εντεταλμένοι της Αλβανικής κυβέρνησης οργανώνουν σχέδια συσπείρωσης Αλβανών μεταναστών, φτιάχνοντας ειδικούς καταλόγους με ονόματα Αλβανών που μένουν και εργάζονται στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ειδικά προγράμματα στατιστικής και ηλεκτρονικός εξοπλισμός αγοράστηκαν από συλλόγους μεταναστών και εδώ και ένα μήνα η οργανωτική δραστηριότητα τους βρίσκεται σε έξαρση.
Επίσης έχουν δοθεί οδηγίες να υπάρξει ειδική προετοιμασία, ώστε όταν κριθεί σκόπιμο να βγουν, συγκροτημένα, τα θέματα στα ΜΜΕ.
Το θέμα δεν είναι απλό…..
ΠΗΓΗ newstrap.gr

Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε και να φωνάζουμε την αλήθεια . Οτι Δηλαδή δεν είναι μετανάστες αλλά λαθρομετανάστες που εισήλθαν και εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα μας κατα παράβαση των Νόμων του Ελληνικού Κράτους  .
Σε αυτούς έδωσαν περιθώρια διαμονής οι προηγούμενες κυβερνήσεις και σίγουρα  είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για την ασφάλεια της Ηπείρου μας στο άμεσο μέλλον .


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ !!!
Η ΜΟΝΗ ΚΑΘΑΡΗ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ .Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Έντονη κινητικότητα στους συλλόγους Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα ."