Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

Παρέμβαση σε «αντιρατσιστική» εκδήλωση στους Αμπελόκηπους


10.01.2010: Φωτογραφία από την παρέμβαση των Αυτόνομων Εθνικιστών.
Την Κυριακή το πρωί 30 σύντροφοι προχώρησαν σε παρέμβαση στην «αντιρατσιστική» εκδήλωση της κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» στον πολιτιστικό σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων (Σεβαστοπούλου και Ζαλίκη). Πετάχτηκαν φέιγ βολάν στο χώρο, βάφτηκαν stencils, μοιράστηκαν φυλλάδια και διαβάστηκε κείμενο στους παρευρισκόμενους με επίκεντρο την πρόθεση από πλευράς της κυβέρνησης για απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.
Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στους σύγχρονους δούρειους ίππους και αυτό το γεγονός εκφράσαμε με την εισβολή μας στο χώρο. Ενόψει μάλιστα του αισχρού νομοσχεδίου για τους μετανάστες, όλες αυτές οι μειονότητες των παρακρατικών αριστεριστών που στηρίζουν κάθε ξένο στοιχείο, αδιαφορώντας για τους Έλληνες αδερφούς μας (η φτώχεια και η ανεργία να θυμίσουμε ότι χτυπούν κόκκινο στην επαρχία) είναι ανάγκη να απομονωθούν από τους πολίτες σε κάθε γειτονιά και κάθε συνοικία. 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Παρέμβαση σε «αντιρατσιστική» εκδήλωση στους Αμπελόκηπους"