Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

To PASOK και οι μετανάστες


του Χρήστου Χαρίτου
μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.

Η προτεραιότητα και η βιασύνη με την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση την αλλαγή ουσιαστικώς του Κώδικα Ιθαγενείας, βάσει του οποίου θα αποκτούν πλέον υπηκοότητα και πολιτικά δικαιώματα οι μετανάστες στην Ελλάδα, αναδεικνύει τον νεοταξικό χαρακτήρα του ΠΑΣΟΚ. Η Ελλάς πλέον μετατρέπεται σε ένα «πρώην έθνος», χάνοντας οριστικά τα εθνικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά της χαρακτηριστικά. Το να είσαι τώρα Έλληνας δεν είναι θέμα καταγωγής, δεν σημαίνει ότι είσαι μέτοχος μίας αδιάσπαστης ιστορικής και πολιτιστικής αλυσίδος, ότι μετέχεις σε μία «κοινότητα πεπρωμένου», αλλά μετατρέπεται σε μία απλή νομική τυπικότητα. Είτε ότι απλώς γεννήθηκες στην Ελλάδα, είτε ότι φοίτησες λίγα χρόνια στα σχολεία της. So what, όπως θα έλεγε η κ. Διαμαντοπούλου. 


Η αλλαγή του «δικαίου του αίματος» σε «δίκαιο του εδάφους» σηματοδοτεί το τέλος του Ελληνικού έθνους και την μετατροπή του σε «πληθυσμό», θα γίνουμε οι Ινδιάνοι του 21ου αιώνος. Από μία χώρα μονο-εθνική, μονο-πολιτιστική και μονο-θρησκευτική εδώ και χιλιάδες χρόνια, θα γίνουμε μία «σημαία ευκαιρίας» για τον κάθε αλλοδαπό που ήρθε παράνομα στην Ελλάδα, επιβραβεύοντάς τον τώρα με υπηκοότητα και πολιτικά δικαιώματα! Ο εποικισμός που έχει υποστεί η πατρίδα μας τα τελευταία 20 χρόνια από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αλλοιώνει επικίνδυνα την εθνική μας υπόσταση. Αυτό ή θα το αντιμετωπίσουμε σοβαρά, ή θα μας πνίξει, πολύ πριν το δημόσιο χρέος. Διότι το Ελληνικό έθνος έχει επιζήσει από οικονομικές χρεωκοπίες, από την εισβολή όμως 1,5-2 εκατ. μεταναστών δεν υπάρχει διέξοδο διαφυγής. 

Το μόνο κόμμα που αντέδρασε σε αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις του ΠΑΣΟΚ/PASOK είναι ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Εμείς δηλώσαμε απερίφραστα ότι είμαστε κατά αυτών των ρυθμίσεων και ζητάμε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε τέτοιες θεμελιακές αλλαγές χωρίς την σύμφωνη γνώμη των Ελλήνων. Όταν πριν 1 μήνα, στην έρευνα της Κάππα Research, το 52% βλέπει τους μετανάστες ως «εθνική απειλή». Η Αριστερά με την σειρά της τάσσεται υπέρ, δέσμια των διεθνιστικών της ψυχώσεων. Στην θέση του γηγενούς προλεταριάτου βάζει τώρα τους μετανάστες και ψυχανεμίζεται νέες «επαναστάσεις». 

Η θέση του Αντώνη Σαμαρά και της ΝΔ. είναι προς το παρόν έωλη. Λέει απλώς ότι οι ρυθμίσεις του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ ευνοϊκές για τους μετανάστες, χωρίς όμως να θέτει τα τεράστια εθνικά και πολιτιστικά ζητήματα που ανακύπτουν. Είναι δεδομένο ότι ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Μόνο που δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος ούτε για τον κ. Σαμαρά, ούτε για την Ελλάδα. Σήμερα πρέπει να ορθωθεί ένα τείχος απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και την μεταναστευτική πολιτική του. Πριν γίνουμε εμείς οι ίδιοι μετανάστες στην πατρίδα μας. Πριν γίνει η Ελλάς μία πολυφυλετική Βαβέλ, χωρίς εθνική και πολιτιστική ταυτότητα. 

Σε αυτή την μάχη θα πρέπει να λάβουμε όλοι θέση. Ή με την Ελλάδα και τους Έλληνες, ή με το μεταλλαγμένο νεοταξικό PASOK. Ή θα υπερασπισθούμε την διαχρονική διαδρομή του Ελληνικού έθνους, ή θα γίνουμε οι νεκροθάφτες του και θα μας οικτίρουν οι μελλοντικές γενεές. Δεν υπάρχει ενδιάμεση στάση. Πρέπει να σταματήσουμε τον Γ.Παπανδρέου και το PASOK. Τελευταίο ανάχωμα, το Ελληνικό Σύνταγμα (άρθρο 120): «Η αφοσίωση στην Πατρίδα και την Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων», ο πατριωτισμός των Ελλήνων. Θα μας βρουν απέναντί τους!

Απο http://www.e-grammes.gr 
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "To PASOK και οι μετανάστες"