Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

Μάχες σε Γυμνάσιο της Πρέβεζας


Πρωτοφανείς ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν χθες στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο της Πρέβεζας, τα οποία στεγάζονται στα παλιά κτίρια του ΤΕΙ. Μαθητές Αλβανικής καταγωγής μετέτρεψαν τους χώρους σε αρένα και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά το πρωί, λίγη ώρα μετά το χτύπημα του κουδουνιού. Αλβανικής καταγωγής μαθητές, άρχισαν να φιλονικούν μεταξύ τους. Χάρη στην επέμβαση των καθηγητών και άλλων μαθητών η κατάσταση έδειξε να ηρεμεί. Προς το μεσημέρι όμως και πριν τελειώσει η σχολική ημέρα, ο καβγάς άναψε και πάλι και πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις. 
Μέχρι και καδρόνια με πρόκες πήραν οι μαθητές και η μία ομάδα άρχισε να χτυπά βίαια την άλλη. 

Από την αστυνομία έγιναν τέσσερις προσαγωγές μαθητών και σήμερα συνεδριάζει εκτάκτως ο Σύλλογος Καθηγητών προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση και να λάβει μέτρα. Άμεσα αναμένεται να συνεδριάζουν και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς μέλη τους είχαν εντοπίσει τα προβλήματα στην σχολική κοινότητα εδώ και καιρό, όμως κανένας δεν φρόντισε να κινητοποιηθεί πριν η κατάσταση οδηγηθεί στα άκρα.

Απο epiruspost.grDigg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Μάχες σε Γυμνάσιο της Πρέβεζας"