Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010

Συνδιάσκεψη για το Μεταναστευτικό στην Καρδίτσα

Η εφαρμογή του νομοσχεδίου που τροποποιεί τον Κώδικα Ιθαγένειας απονέμοντας με συνοπτικές διαδικασίες την Ελληνική Ιθαγένεια σε απροσδιόριστο ακόμα και από την κυβέρνηση αριθμό λαθρομεταναστών, σε συνδυασμό με την τραγική ανυπαρξία οποιασδήποτε μεταναστευτικής πολιτικής, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είναι πολλαπλά καταστροφική για την Ελλάδα τόσο σε κοινωνικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Επειδή πιστεύουμε ότι για ένα τόσο καίριο θέμα που θα επηρεάσει βάναυσα και ζωτικά το μέλλον του λαού και της πατρίδος μας πρέπει να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός και να αποφανθεί σχετικά με δημοψήφισμα, όπως άλλωστε προβλέπει και το Σύνταγμά μας, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για την συλλογή υπογραφών που ζητούν την διεξαγωγή του.

Στα πλαίσια του αγώνος αυτού, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ. θα γίνει στο ξενοδοχείο «Κιέριον» στην Καρδίτσα μία ανοικτή συνδιάσκεψη με κύριο ομιλητή τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Αστέριο Ροντούλη, για πλήρη ενημέρωση πάνω σε όλες τις κρυφές και φανερές πτυχές του νομοσχεδίου, ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση.

Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν ενεργά τόσο στην συνδιάσκεψη, όσο και στην συλλογή υπογραφών, όντας βέβαιοι πως έτσι προσφέρουν μια πολύ μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα μας και στο μέλλον των παιδιών μας.
 


Ελληνικές Γραμμές
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Συνδιάσκεψη για το Μεταναστευτικό στην Καρδίτσα"