Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Ο Χρυσοχοΐδης πολιορκεί τον Άγιο Παντελεήμονα με 12 διμοιρίες ΜΑΤ!!!

  • Πόση δημοκρατία έμεινε τελικά στην χώρα;
  • Ο Χρυσοχοΐδης στηρίζει τον αφελληνισμό και πολιορκεί την δημοκρατία
  • Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια βγάζουν οι πολίτες
Εξελίξεις στον Άγιο Παντελεήμονα όπου οι κάτοικοι της περιοχής, κάθε πέντε λεπτά βγάζουν ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια και τις ανεμίζουν στο πλήθος των συγκεντρωμένων πολιτών.
Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη έχει παρατάξει 12 διμοιρίες των ΜΑΤ σε πλήρη παράταξη και έχει αποκλείσει την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Φαίνεται πως η διαμαρτυρία των ελλήνων πολιτών για την κυβέρνηση ενοχλεί τον κύριο Χρυσοχοΐδη.
Φυσικά, οι «αντιρατσιστές» κουκουλοφόροι και αναρχικοί είναι ανύπαρκτοι και έχουν προτιμήσει να βρίσκονται στο υπό κατάληψη κτίριο της βίλας Αμαλίας.
Οι διαμαρτυρόμενοι έλληνες πολίτες έχουν κινηθεί και έχουν αποκλείσει την οδό Αχαρνών, την οποία έχουν καταλάβει και από τις δύο πλευρές της.
Ο φόβος του Χρυσοχοΐδη έχει σπρώξει στον αποκλεισμό δρόμων μέχρι και 2-3 στενά κάτω από τον Άγιο Παντελεήμονα, όπου με αυστηρότατα μέτρα ελέγχουν τους πάντες και απαγορεύουν την είσοδο στην περιοχή.
Η "Δημοκρατία της τρομοκρατίας" του Γιώργου και του Μιχάλη βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη πίσω από τα γκλομπς και τις ασπίδες των ανδρών των ΜΑΤ. Οποιοσδήποτε διαμαρτύρεται, συλλαμβάνεται, αφού το δικαίωμα διαμαρτυρίας και δημοκρατικών αγώνων έχει διαγραφεί από τους δημοκράτες που κυβερνούν τη χώρα.
Το πλήθος των πολιτών διαμαρτύρεται και φωνάζει συνεχώς «Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ»… και αξίζει να αναρωτηθούμε όλοι… πόσο δημοκρατία έχουμε τελικά; Πόση δημοκρατία απέμεινε στον τόπο;
Ο Χρυσοχοΐδης δείχνει αποφασισμένος να μετατρέψει την δημοκρατία σε προτεκτοράτο της προσωπικής του αντίληψης και δείχνει αποφασισμένος να συγκρουστεί με την λαϊκή βούληση… Πραγματικά τον λυπάμαι, αλλά δυστυχώς μόνος του αποφάσισε να βρεθεί αντιμέτωπος με τα δίκαια και τα συμφέροντα του τόπου…

απο το : www.kostasxan.blogspot.com

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Ο Χρυσοχοΐδης πολιορκεί τον Άγιο Παντελεήμονα με 12 διμοιρίες ΜΑΤ!!!"