Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ 50 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΡΤΑΣ

http://2.bp.blogspot.com/_SFZt0tl-B3U/SxaMIcK8H2I/AAAAAAAApg4/MyWXm3DD-Ow/s400/lathrometanastes.jpg
Μεγάλη συμπλοκή μεταξύ 50 Αλβανών , Πακιστανών και Αφγανών στη Φιλοθέη Άρτας την Παρασκευή 19 Μαρτίου, την ώρα της λειτουργίας των τελευταίων Χαιρετισμών και λίγο πρίν τον Ακάθιστο Ύμνο. Έντρομοι οι κάτοικοι της Φιλοθέης είδαν 50 λαθρομετανάστες να συμπλέκονται μεταξύ τους βγάζοντας ακόμη και μαχαίρια !!! Αμέσως ειδοποιήθηκε η Α.Δ Άρτας που επενέβη άμεσα ώστε να επανέλθη η Ειρήνη στο Δήμο της Φιλοθέης. Τα αίτια της συμπλοκής εκτιμάται ότι ήταν οικονομικά.
Ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσει ο πόλεμος μεταξύ των διάφορων Εθνοτήτων που εποίκισαν λαθραία πρίν λίγα χρόνια την περιοχή μας .
Αφού οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν και στον πιό ήσυχο Νομό της Ελλάδας όλοι καταλαβαίνουμε τι ακριβώς αυτό σημαίνει για το μέλλον της Ελλάδας μας .
Χρόνια ολόκληρα όλος ο Κόσμος Πολέμησε για να δημιουργήσει ομοιογενή Εθνή Κράτη, τα οποία όταν αυτά αποκαταστάθηκαν ως ανεξάρτητες και ομοιογενείς Εθνικές κοινωνίες τα τελευταία 60 με 70 έτη, γνώρισαν την Ευημερία, την Πολιτισμική τους εξύψωση και την συνεργασία των Εθνών.
Σήμερα μία μερίδα ηλιθίων δούλων της Νέας Τάξης Παραγμάτων προσπαθούν δια της Λαθρομεταναστεύστεως να καταστρέψουν την Ειρηνική συνύπαρξη των Εθνών που με πολύ αίμα και κόπο κατέκτησαν τα Έθνη και οι Λαοί του Κόσμου.
Την ακέραια ευθύνη στην Ελλάδα για ότι συμβαίνει και ότι θα συμβεί στο μέλλον , φέρουν οι υποστηρικτές των Λαθρομεταναστών και οι
δήθεν προστάτες των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων .

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ 50 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΡΤΑΣ"