Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μ. ΒΟΡΙΔΗ "Ο Μάκης Βορίδης στην Αρτέμιδα για την 'ιθαγένεια' "


Σε εκδήλωση στην Αρτέμιδα, σχετικά με την μετανάστευση μίλησε ο βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκης Βορίδης. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 7 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου και αφορούσε το νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες και τις επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Βορίδης αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης, στηλίτευσε την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να «ελληνοποιήσει» τους χθεσινούς λαθρομετανάστες, τους οποίους το ίδιο είχε φροντίσει να «νομιμοποιήσει» τα προηγούμενα έτη. Στην συνέχεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε εκτενώς στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο και στους λόγους για τους οποίους ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι αντίθετος. «Πρόκειται για έναν νόμο που αλλοιώνει την φυσιογνωμία του ελληνικού κράτους, έτσι όπως την έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, ο βουλευτής συνομίλησε με τους πολίτες, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν υπογραφές για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, πάγιο αίτημα του ΛΑ.Ο.Σ. Η μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση του κόσμου, καταδεικνύει το ενδιαφέρον της κοινωνίας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

------------------------------------------
Μάκης Βορίδης
Βουλευτής Αττικής
Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός
Κολοκοτρώνη 11
Αθήνα, T.K. 10562
τηλ: 210 3219540, fax: 210 3244955
email: voridis@parliament.gr
web site: http://www.voridis.gr

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μ. ΒΟΡΙΔΗ "Ο Μάκης Βορίδης στην Αρτέμιδα για την 'ιθαγένεια' ""