Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Γιγαντιαία επιχείρηση Ριφιφί στην Άρτα....


Στόχος ήταν το Τμήμα Αλλοδαπών, έγγραφα και σφραγίδες...
Το διαβάζω αυτή την στιγμή στην
Έρευνα:
Σε μία πρωτοφανή, για τα δεδομένα της περιοχής, οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση, άγνωστοι δράστες έκαναν κυριολεκτικά καταδρομική επιχείρηση.
Συγκεκριμένα, προχώρησαν σε εκτεταμένη επιχείρηση ριφιφί ξημερώματα Σαββάτου, πρώτα στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου και κατόπιν στο Τμήμα Αλλοδαπών που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο (1ος και 2ος όροφος αντίστοιχα).

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Εφημερίδας "η Έρευνα της Άρτας", οι δράστες παραβίασαν αρχικά την πόρτα των γραφείων της Περιφέρειας Ηπείρου στον 1ο όροφο με σκοπό να μπορέσουν να πάρουν ρεύμα για τα μηχανήματα που προόριζαν για την παραβίαση του Τμήματος Αλλοδαπών του δευτέρου ορόφου που φυλασσόταν με ειδικές πόρτες ασφαλείας.

Αφού «τράβηξαν» ρεύμα με μεγάλη μπαλαντέζα, με σκαπτικά εργαλεία προσπάθησαν να «κόψουν» τον τοίχο γύρο από την πόρτα του δευτέρου ορόφου και τελικά με την βοήθεια λοστών και βαριών σφυριών πέτυχαν να εισέρθουν στα γραφεία του Τμήματος Αλλοδαπών.
Πήραν από τα γραφεία των υπαλλήλων όλες τις κρατικές σφραγίδες, μεταξύ των οποίων κι αυτές της θεώρησης των εγγράφων παραμονής στη χώρα, ενώ στη λεία τους συγκαταλέγονται και εκατοντάδες επίσημα έντυπα παραμονής στη χώρα μικρής διάρκειας, έντυπα που η τιμή τους στην «μαύρη αγορά» ξεπερνά τις 3.000 ευρώ το καθένα και είναι περιζήτητα μεταξύ των λαθρομεταναστών.
Αφήρεσαν επίσης δεκάδες επίσημα έγραφα και φακέλους, που είναι πολύ νωρίς ακόμη να εκτιμηθεί η αξία τους ως διοικητικά έγραφα.
Τα κλοπιμαία εικάζεται από αστυνομικούς κύκλους πως θα «μοιρασθούν» σε ολόκληρη την Ελλάδα έναντι μεγάλου αντιτίμου ενώ κίνδυνοι υπάρχουν να φτάσουν ακόμη και σε χέρια ανθρώπων που άπτονται της διερεύνησης της αντιτρομοκρατικής, αφού τα έγραφα μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν σαν πλαστές ταυτότητες.

ΚΕΝΤΡΙ
: Φαίνεται ότι κάποιοι δεν μπορούν να περιμένουν την ψήφιση του νομοσχεδίου και βιάζονται να γίνουν Έλληνες... Εμένα μου κάνει εντύπωση η άνεση των κινήσεών τους και η ανυπαρξία υποτυπώδους φύλαξης για τόσο ευαίσθητο υλικό.
Τέτοια άνεση όμως, πρώτα παραβίασαν τα γραφεία της Περιφέρειας, πήραν από εκεί ρεύμα με μπαλαντέζα για τα σκαπτικά τους εργαλεία και μετά ανέβηκαν στον πρωταρχικό τους στόχο. Μπράβο οργάνωση!!!


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Γιγαντιαία επιχείρηση Ριφιφί στην Άρτα...."