Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Βορίδης: Nομοσχέδιο - αποσύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας


http://ellinikiafipnisis.blogspot.com

Ακόμη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του έδωσαν συγχαρητήρια για την ομιλία του στη Βουλή

Στη βουλή ο Μάκης Βορίδης αποδόμησε πλήρως (και νομικά) την άποψη του ΠΑΣΟΚ ότι «αν με ένα δημοψήφισμα αποφάσιζε ο ελληνικός λαός να μη δίνει σε κανένα πολιτογράφηση, τι θα γινόταν; Είναι δυνατόν να συμβεί αυτό;».
Απάντησε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. από το βήμα του κοινοβουλίου: «Βεβαίως, δεν θα υπήρχε πολιτογράφηση. Είναι πάρα πολύ απλό. Γιατί; Διότι, αρκετές φορές –αν θέλετε- ακόμα και σε νομικό επίπεδο, ακόμα και από διακεκριμένους συναδέλφους, άκουσα απίθανους νομικούς σολοικισμούς. Λέει: «Ανθρώπινο δικαίωμα εν τω γεννάσθαι».
Επειδή είναι προφανές ότι δεν υπάρχει κανένα ανθρώπινο δικαίωμα, επειδή είναι προφανές ότι τίποτα δεν παραβιάζεται, επειδή είναι προφανές ότι κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει γιατί σε εμάς ανήκει κυριαρχικά η απόφαση, στο ελληνικό Κοινοβούλιο, το πώς κάποιος θα αποκτά την ελληνική ιθαγένεια, θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε σχετικά το οτιδήποτε, ό,τι νομίζουμε πως είναι το συμφερότερο για την Πατρίδα. Αυτό θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε.
Επομένως, ακούω μέσα σε αυτήν εδώ την Αίθουσα για δικαιώματα εν τω γεννάσθαι, δηλαδή ανύπαρκτα, συνομολόγησης ανύπαρκτού δικαιώματος, το οποίο δήθεν δημιουργείται απ’ τις κοινωνικές συνθήκες. Ε, δεν το αφήνουμε να δημιουργηθεί να το δούμε και δεν αφήνουμε να το πει και κανένας Διεθνής Οργανισμός, αντί να το λέμε εδώ και μάλιστα, να το λένε νομικοί. Βεβαίως και μπορούμε να αποφασίσουμε καθοριστικά ό, τι νομίζουμε.


read more


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Βορίδης: Nομοσχέδιο - αποσύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας"