Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

TO AYΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΣΤΗ... ΣΠΑΡΤΗ


                                   ΛΑ.Ο.Σ. ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

                                          …με τους Έλληνες για την Ελλάδα…

                                       ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                         ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!

«Το αυγό του φιδιού εμφανίστηκε και στη Σπάρτη»! Ένα περιστατικό ατυχές, όσο και ασήμαντο για το αστυνομικό δελτίο, που μάλιστα συνέβη προ διμήνου(!), ανάμεσα σε ανήλικα Σπαρτιατόπουλα και μετανάστες, έδωσε «ευκαιρία» σ’ ένα θλιβερό εθνοφοβικό νεοταξικό συνονθύλευμα κομμάτων και αποκομμάτων, πολιτικών και δημοσιογράφων, να βγάλουν τα απωθημένα τους κατά της διαχρονικής Σπάρτης και της Λακωνίας μας, να βγάλουν τον ανελέητο ρατσισμό τους κατά των Ελλήνων, υπηρετώντας συν τοις άλλοις επικοινωνιακά την σκοπιμότητα ψήφισης τού νομοσχεδίου που δίνει ψήφο και …ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες, νομοσχέδιο που νομιμοποιεί την παρανομία και στο οποίο φυσικά αντιδρά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων (…ποιος νοιάζεται όμως για τους Έλληνες;!). 

Αντίστοιχη περίπτωση επίκαιρης «εκμετάλλευσης» θυμόμαστε πρόσφατα, με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ακροπόλεως και τον φυγόδικο Χιλιανό μαχαιροβγάλτη (ένας νέος Έλληνας, αστυνομικός …«βασανιστής», όμως παραμένει φυλακισμένος για την υπόθεση!), ή τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Ομόνοια και το περίφημο «σχισμένο Κοράνι» του φυλακισμένου ήδη «αξιόπιστου μάρτυρα» Πακιστανού διαρρήκτη και ληστή! Ακούσατε τίποτα γι’ αυτά τα περιστατικά των συγκεκριμένων αλλοδαπών από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές των ΜΜΕ;! 

Τα ποικίλα τσιράκια λοιπόν της παγκόσμιας διακυβέρνησης, εργολαβικά επιδόθηκαν και στη Λακωνία μας, σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών, υβρίζοντας και λοιδορώντας, γεμίζοντας ενοχές ανήλικα Ελληνόπουλα και υποστηρίζοντας αναφανδόν και άκριτα όλα τα αντεθνικά λαθρο-μεταναστευτικά στοιχεία που εποικίζουν ετσιθελικά την ηρωική και μαρτυρική γη μας και επιδίδονται σε καθημερινή εγκληματική δράση, την οποία όλοι βιώνουμε, σε πόλεις και χωριά, αλλά είναι «ρατσιστικό» να μιλάει κανείς γι’ αυτήν! Σαν αφηνιασμένοι προφεσόροι οι «προοδευτικοί» μας σκοταδιστές, έχουν ξεχυθεί παντού, με στόχο τον Έλληνα, αφορίζοντας και καταδικάζοντας ο,τιδήποτε Ελληνικό. 

Όλοι αυτοί, τα «δεξιά κι αριστερά» δεκανίκια της νέας τάξης, που βρώμικα και ασύμμετρα επιτίθενται για να διαλύσουν την Ελλάδα, δεν είναι σίγουρα «αυγά του φιδιού», είναι σκέτα φίδια κολοβά, που ο μαχόμενος Ελληνισμός γνωρίζει να τα θέτει έγκαιρα στο περιθώριο.

Και η Λακωνία και η Σπάρτη έχει μάθει επίσης, όπως …τα βουνά απ΄ τα χιόνια, από τα χρόνια τα παλιά, να υπερασπίζεται και να φυλάσσει τις Θερμοπύλες του Ελληνισμού. Κι αυτό πονάει τους εθνομηδενιστές!

Καλούμε όλους τους επίσημους φορείς της Λακωνίας, Νομαρχία, Δήμους, συλλογικούς φορείς,…, και προσωπικότητες, να μην αδιαφορήσουν στην επιχειρούμενη κατασυκοφάντηση του ευλογημένου τόπου μας, αλλά να υπερασπιστούν δημόσια και καθαρά, με σθένος λακωνικό, τα όσια και τα ιερά μας που τόσο βάναυσα βάλλονται πανταχόθεν από κάποιους επαγγελματίες προβοκάτορες…


Εκ της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Λακωνίας

Γεώργιος Δημακόγιαννης, Πρόεδρος

Παναγιώτης Μπεμπέτσος, Γεν. Γραμματέας


ΥΓ. Η περίπτωση του συμπατριώτη μας κυβερνητικού βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου που βιάστηκε να καταδικάσει τα «γεγονότα της Σπάρτης», και να στείλει στην …πυρά τους νεαρούς συμπολίτες του, είναι ξεχωριστή. Μάλλον ψάχνει για «εύσημα», τέτοια που να συγκινούν το νέο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου, για να τον προσέξουν και να τον αξιοποιήσουν σε κάποια κυβερνητική θέση στον φημολογούμενο ανασχηματισμό…

Κατά τα άλλα, να είναι σίγουρος ότι (όπως κι ο ίδιος τονίζει) «η Ιστορία θα μας κρίνει όλους»!


Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Λακωνίας, Κ. Παλαιολόγου 14, 231 00 Σπάρτη

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6978 991863, 6932 291234

fax: 27330 53670

https://laos-lakonias.blogspot.com e-mail: gpdimak@otenet.gr


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "TO AYΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΣΤΗ... ΣΠΑΡΤΗ"