Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ανδρέας Βγενόπουλος: "Η χώρα μας είναι μια πλούσια χώρα, μέχρι και πετρέλαιο έχει"!

Image

Ειλικρινής για τις προθέσεις του και επικριτικός για την οικονομική πολιτική που ακολουθείται σήμερα από την κυβέρνηση ήταν ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά προειδοποίησε ότι αν δεν αλλάξει το επίπεδο στην Ελλάδα με τις αποφάσεις του πρωθυπουργού, τότε η χώρα θα οδηγηθεί στην καταστροφή.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «Είμαι εδώ για να βοηθήσω, αλλά δεν θα μπω στην πολιτική. Γιατί εγώ; Δεν θέλω να μπω στην πολιτική. Είμαι έτοιμος να συνδράμω με τις ιδέες μου και τις απόψεις μου, αλλά όχι στην πολιτική. Σε 3-4 χρόνια θα βλέπουμε σε εξέλιξη την πτώση του βιοτικού επιπέδου της χώρας».

Και συνέχισε προειδοποιώντας ότι, «Τα ...δύσκολα χρόνια θα είναι αυτά που έρχονται. Αν δεν κάνει αλλαγή ο Παπανδρέου να υπάρξει ανασυγκρότηση, τότε η Ελλάδα θα περάσει μεγάλη καταστροφή. Η χώρα μας είναι μια πλούσια χώρα μέχρι και πετρέλαιο έχει και μπορεί να συμφωνήσει ένα νέο μοντέλο με την κοινωνία»

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του ο Ανδρέας Βγενόπουλος αναρωτήθηκε κατά πόσο η οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση σήμερα εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, «Λέει ο πρωθυπουργός ότι οι κόποι του λαού θα πιάσουν τόπο. Πως θα πιάσουν τόπο; Με αυτό το πρόγραμμα σταθερότητας;»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Ανδρέας Βγενόπουλος: "Η χώρα μας είναι μια πλούσια χώρα, μέχρι και πετρέλαιο έχει"!"