Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Το ΚΚΕ τίμησε τον Μπελογιάννη, τον δήμιο των Γαργαλιάνων.!


Δεν άλλαξαν οι ..."κόκκινοι" και συνεχίζουν να εκθειάζουν εγκληματίες και προδότες. 
Το ΚΚΕ προχώρησε μάλιστα στις 30 Μαρτίου, στα αποκαλυπτήρια μνημείου του Νίκου Μπελογιάννη στο Γουδί. 
58 χρόνια λοιπόν μετά την εκτέλεση του κομμουνιστή κατάσκοπου και εγκληματία, η συντρόφισσα Αλέκα Παπαρήγα είπε ένα σωρό σαχλαμάρες. 
Διαβάστε για να καταλάβετε: 
"...Οι Μπελογιάννηδες έφτασαν μέχρι την υπέρτατη θυσία, γιατί είχαν ανεξάντλητη αγάπη για την εργατική τάξη, το λαό, γιατί είχαν ακλόνητη πίστη στο Κόμμα τους και στο ρεαλισμό της πάλης για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, μια κοινωνία αληθινής ελευθερίας...". 
Ποιας ελευθερίας; 
Ήθελαν μια κοινωνία απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης ή γκουλάγκ. Γιατί απ' όπου κι αν πέρασαν, στην Ελλάδα (επί Κατοχής και επί συμμοριτοπόλεμου) αλλά και αλλού, στρατόπεδα συγκέντρωσης, τείχη και φυλακές έχτιζαν... 
Απέραντα κολαστήρια, "σοσιαλιστικοί παράδεισοι", όπου οι άνθρωποι υπέφεραν και στέναζαν υπό το ζυγό όσων εστίαζαν στις "ζωές των άλλων". 
Η Μαύρη Βίβλος "ξεχειλίζει" από τα κτηνώδη και απάνθρωπα εγκλήματά τους. 
Μισάνθρωποι οι κομμουνιστές: γενοκτονίες παντού, όχι μόνο κατά των ιδεολογικών αντιπάλων (βλέπε τα δεκάδες στρατόπεδα συγκέντρωσης στη διάρκεια της Κατοχής όπου κρατούνταν από το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ Έλληνες), αλλά και κατά των ίδιων τους των ανθρώπων (βλέπε Μπούλκες και φοβεροί διωγμοί επί Στάλιν στην ΕΣΣΔ), όταν εκείνοι τολμούσαν να εκφέρουν μια άλλη άποψη. 

Ο προδότης και κατάσκοπος Νίκος Μπελογιάννης 
"...Ο Μπελογιάννης δολοφονήθηκε επειδή ήταν στέλεχος του ΚΚΕ και του ΔΣΕ...", είπε η Αλέκα. 
Φυσικά συντρόφισσα, κατάσκοπος και προδότης. Εξάλλου, τα ευρήματα στις γιάφκες της Καλλιθέας και του Φαλήρου, μιλούσαν από μόνα τους. Ασύρματος, σήματα με πληροφορίες στρατιωτικής φύσης με αποδέκτες ξένες δυνάμεις στο τότε Παραπέτασμα. 
"...Στρέψατε τα όπλα και δολοφονήσατε εθνικές οργανώσεις... και οι πράξεις σας βοούν...", του είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου στη διάρκεια της δίκης του και πρόσθεσε: "...Το κατηγορητήριό σας αφορά την κατασκοπευτική κατά της Ελλάδος συνωμοσία σαν αρχηγού. Να μου αποδείξετε ότι όλες οι απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες που στέλνατε έξω με τον ασύρματο, είναι ανακριβείς...". 
"...Μόνον δύο αναφέρονταν σε στρατιωτικές πληροφορίες...", απάντησε ο κατηγορούμενος. 
Για πάνω 30 σήματα που έχουν στρατιωτικές πληροφορίες, μίλησε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, τονίζοντας ότι "δεν υπάρχει λίγη ή πολλή κατασκοπία". 
"Αν μου έδιναν μια πληροφορία θα την έπαιρνα και θα την είχα, γιατί μπορούσε να εξυπηρετήσει σε κάτι το κόμμα μου", είπε ο διαβρωμένος προδότης στον βασιλικό επίτροπο! Και όταν αυτός τον ρώτησε "θα την έστελνες στο στρατηγείο του κόμματος", ο Μπελογιάννης απάντησε "ΝΑΙ". 
Ο Μπελογιάννης, πήρε τα όπλα κατά του έθνους. 
Υπήρξε ηθικός αυτουργός φρικτών εγκλημάτων. Η ελληνική Δικαιοσύνη του φέρθηκε στη διάρκεια της δίκης, με σεβασμό: "Να βγάλετε από το μυαλό σας πως εμείς εδώ καρατομούμε αθώους Έλληνες πατριώτες, επειδή ανήκουν στο αντίθετο από εμάς πολιτικό στρατόπεδο. Αυτό κάνανε τα δικά σας "λαϊκά δικαστήρια", όπως τα αποκαλούσατε κατ' ευφημισμό. Είμεθα επαγγελματίαι στρατιωτικοί δικασταί με όρκο και συνείδηση", του είπε ο Πρόεδρος του δικαστηρίου στη διάρκεια της δίκης. 

Κρύβουν την αλήθεια στον Περισσό... 
Αλήθεια, θα ανοίξει το ΚΚΕ τα αρχεία του να μας πει τι συζητήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1944, δύο ημέρες μετά από εκατοντάδες εκτελέσεις στη σύσκεψη στο εργοστάσιο του Ζόμπολα, στους Γαργαλιάνους; 
Δεν ήταν εκεί ο Νίκος Μπελογιάννης, ο Αχιλλέας Μπλάνας, ο Τάσος Κουλαμπάς, ο Δημήτρης Δούμουρας, ο Στέλιος Διακουμογιαννόπουλος, ο Γεώργιος Μαστοράκης και κάποιοι άλλοι; 
Οι μαρτυρίες πολλές. 
Δεν αποφασίστηκε ποιοι από τους υπόλοιπους πολιτικούς κρατούμενους θα εκτελεστούν; Τι έγινε μετά στην Πύλο; 
Πόσοι εκτελέστηκαν εκεί; 
Γιατί κανείς στο ΚΚΕ δεν ομολογεί τα φρικτά εγκλήματα, δεν ζητά μια συγνώμη έστω από τους απογόνους των χιλιάδων θυμάτων της "κόκκινης" τρομοκρατίας; 
"...Επειδή δεν πρόδωσε το λαό, δεν μετακόμισε στο Κάιρο και δεν κρύφτηκε στα κρίσιμα χρόνια της γερμανοϊταλικής κατοχής, όπως έκαναν τα πιο διαλεκτά παιδιά της αστικής τάξης...", είπε υποκριτικά η Αλέκα στο Γουδί, προσπαθώντας να πείσει ότι ο Μπελογιάννης "πλήρωσε" την εναντίωσή του στην "αστική τάξη". 
Μήπως εννοεί παραπάνω αυτούς που πολέμησαν; 

Χριστόφορος Πετρίδης 

Αναρτήθηκε από gianniotis.gr
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Το ΚΚΕ τίμησε τον Μπελογιάννη, τον δήμιο των Γαργαλιάνων.!"