Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Επεκτατική Εθνική πολιτική η Επανάσταση των Ελλήνων το 1821 σύμφωνα με τους Δραγώνα-Μπιρτέκ...!


Επεκτατική Εθνική πολιτική ήταν η Επανάσταση των Ελλήνων το 1821, ενώ η Ελληνική Εθνική ταυτότητα είναι στηριγμένη σε μύθους…! Αυτά υποστηρίζουν από κοινού στο βιβλίο του η κ. Δραγώνα και ο Τούρκους καθηγητής Μπιρτέκ.
Επίσης μέσα σε αυτό το το, επιεικώς χαρακτηρισμένο από εμάς, ανθελληνικό βιβλίο οι κ. Δραγώνα και κ. Μπιρτέκ εγκαλούν την Ελλάδα για ελλείψεις που υπάρχουν στα βιβλία ιστορίας που διδάσκονται στα Ελληνόπουλα. Αναφέρουν για παράδειγμα πως υπάρχουν λίγα στοιχεία στα Ελληνικά βιβλία για… την Τουρκική Δημοκρατία και την ιστορία της…!!
Ακούστε επίσης τον τούρκο καθηγητή να εγκαλεί από την μια πλευρά την Ελλάδα για καλλιέργεια εθνικισμού στα παιδιά μέσω των βιβλίων, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να ξαναγραφούν, αλλά από την άλλη πλευρά όταν ερωτάται για το αν η Τουρκία είναι έτοιμη να αναγνωρίσει τα μελανά σημεία της ιστορίας της όπως για παράδειγμα η Κύπρος του ’74 και η γενοκτονία των Αρμενίων, απαντά πως ο ίδιος δεν αποδέχεται την γενοκτονία, αλλά και πως δεν θεωρεί μαύρη σελίδα για τη ιστορία της Τουρκίας τα γεγονότα της Κύπρου…! Ενώ δηλαδή από την μια πλευρά οι τούρκοι επιθυμούν και έχουν πείσει την Ελληνική πλευρά να «ξεχάσει» και να διαστρεβλώσει τα ιστορικά γεγονότα, από την άλλη πλευρά οι ίδιοι όχι απλώς δεν αποδέχονται τα γεγονότα όπως έχουν γίνει, δηλαδή ότι η γενοκτονία είναι γενοκτονία και η εισβολή στην Κύπρο είναι εισβολή, αλλά θεωρούν πως αυτά…. δεν υπάρχουν!! Δηλαδή και τα δικά τους δικά τους αλλά και τα δικά μας δικά τους…! Κ. Παπανδρέου περιμένουμε την άμεση αντίδραση σας για την κ. Δραγώνα και τις επιδιώξεις της από κοινού με τον τούρκο καθηγητή. Αν δεν υπάρξει αντίδραση θα θεωρήσουμε πως επικροτείτε το σχέδιο του πλήρους αφελληνισμού της Ελλάδος και των Ελληνοπαίδων μας. Θεωρούμε πως το θέμα του κινδύνου της απώλειας της εθνικής μας συνείδησης σε όρους μέλλοντος, είναι πολύ πιο σημαντικό και από την οικονομία αλλά φυσικά και από την …πράσινη ανάπτυξη…! Αφυπνισθείτε Έλληνες!
..(( Λ ))..
Απο ellinikiafipnisis.blogspot.com
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Επεκτατική Εθνική πολιτική η Επανάσταση των Ελλήνων το 1821 σύμφωνα με τους Δραγώνα-Μπιρτέκ...!"