Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Μεθοδεύεται η προδοσία της Μακεδονίας;


Ο
ι τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό δημιουργούν πολλές απορίες για να μην πω ανησυχίες αναφορικά με το σχέδιο που φαίνεται ότι εξυφαίνεται από Ελλάδα και Σκόπια.
Στη χθεσινή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα ακούστηταν τέρατα και σημεία που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. 
Ειδική εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ αλωνίζει στη βόρεια Ελλάδα παρέα με μέλη του γνωστού "Ουράνιου Τόξου" και υποβάλλει στον ΟΗΕ έκθεση όπου αναφέρει ... 

την ύπαρξη Μακεδονικής μειονότητας στη Βόρεια Ελλάδα και Τουρκικής στη Θράκη οι οποίες καταπιέζονται από το Ελληνικό Κράτος το οποίο και καλεί να σεβαστεί τα δικαιώματα των μειονοτήτων. Μπροστά σε όλα αυτά έχουμε την Ελληνική διπλωματία να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Στη συνέχεια έχουμε τη συνάντηση Παπανδρέου Γκρουέφσκι στις Πρέσπες όπου χωρίς προϋποθέσεις και όρους βλέπουμε τον Έλληνα Πρωθυπουργό να συνδιαλέγεται με τον απερίγραπτο πρόεδρο των Σκοπίων εν μέσω χαρών και πανηγυρικής ατμόσφαιρας. 

Το αποτέλεσμα;
Με την επιστροφή του ο Γκρουέφσκι στα Σκόπια ανακοινώνει την τοποθέτηση αγάλματος ύψους 10 μέτρων του Μ. Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.

Το σημείο κλειδί για τις προθέσεις της Ελληνικής πλευράς θα είναι τις επόμενες μέρες η θέση που θα κρατήσει η Ελλάδα στη συζήτηση για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων για είσοδο των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η μόνη αποδεκτή στάση της Ελλάδας θα είναι το βέτο.
Οτιδήποτε άλλο θα αποτελεί πράξη εσχάτης προδοσίας.

Απο politikiprotasi.blogspot.com


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Μεθοδεύεται η προδοσία της Μακεδονίας;"