Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009

Το τουρκικό ΓΕΕΘΑ ζητεί στενή παρακολούθηση Αμερικανών στην Τουρκίαkostasxan.blogspot.com
Το τουρκικό ΓΕΕΘΑ, με άκρως απόρρητο έγγραφο, ζήτησε από το υπουργείο εσωτερικών τη στενή παρακολούθηση μέσω των δικτύων της ασφάλειας της τουρκικής αστυνομίας τη στενή παρακολούθηση των υπαλλήλων των ΗΠΑ που υπηρετούν σε διάφορες στρατιωτικές βάσεις που εδρεύουν στην Τουρκία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας AKŞAM, το εν λόγω σήμα στάλθηκε από το ΓΕΕΘΑ στο υπουργείο εσωτερικών τις ημέρες που συναντήθηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ομπάμα.
Στο απόρρητο έγγραφο του ΓΕΕΘΑ αναφέρεται ότι τα στελέχη της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (AFOSİ), που έχουν ως αποστολή την παρακολούθηση της δράσης του προσωπικού και των στελεχών της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας που υπηρετεί σε βάσεις που εδρεύουν στο έδαφος της Τουρκίας, έχουν εκτραπεί και δραστηριοποιούνται σε τομείς που δεν έχουν σχέση με την αποστολή τους. Το ΓΕΕΘΑ ζητεί τη στενή παρακολούθηση των ατόμων αυτών, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει ότι θα πρέπει να αποφευχθεί κάθε επαφή των διωκτικών αρχών και των αρχών ασφαλείας με τα στελέχη της AFOSİ, χωρίς προηγούμενη ειδική άδεια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ......... 
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Το τουρκικό ΓΕΕΘΑ ζητεί στενή παρακολούθηση Αμερικανών στην Τουρκία"