Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Προσέφερε πλήρη στήριξη στην ΠΓΔΜ ο Ερντογάν...!


Ενώ οι 2 γείτονες δημιουργούν άξονα εναντίον μας, εμείς τους στρώνουμε χαλί...! 
Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!
Πλήρη και απροσχημάτιστη στήριξη στην ΠΓΔΜ πρόσφερε ο Ταγίπ Ερντογάν σε ό,τι αφορά την αντιπαράθεσή της με την Ελλάδα για την ονομασία, αλλά και για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ.
«Η Ελλάδα πρέπει να πάψει να ασχολείται με ασήμαντα ζητήματα και να επιτρέψει στην «Μακεδονία» να αποκαλείται έτσι προς το συμφέρον όλης της περιοχής», δήλωσε απερίφραστα ο Τούρκος πρωθυπουργός ύστερα από συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Νίκολα Γκρούεφσκι.
Ο Ερντογάν πρόσθεσε ότι θεωρεί την ΠΓΔΜ «πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ», λόγω των μεταρρυθμίσεων που έχει εφαρμόσει, αλλά και λόγω της συμμετοχής της σε διεθνείς αποστολές της Συμμαχίας.
Δεν έκρυψε μάλιστα ότι προσβλέπει στη δημιουργία «τουρκο-μακεδονικού» άξονα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Μακεδονία ποτέ δεν ήταν μακριά μας».
Από την πλευρά του ο Γκρούεφσκι χαρακτήρισε τον Ερντογάν «έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές και φίλους της χώρας του» και πρόσφερε τμήματα της «μακεδονικής» γης σε τουρκικές εταιρείες, για μακροχρόνιες μισθώσεις 99 χρόνων!

Από "ΕΘΝΟΣ"

πηγη ellinikiafipnisis.blogspot.com


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Προσέφερε πλήρη στήριξη στην ΠΓΔΜ ο Ερντογάν...!"