Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Δεν μπορώ να δεχτώ......



Δεν μπορώ να δεχτώ καμιάς μορφή βία. Και ιδιαίτερα αυτή που ασκείται προς άτομα που αδυνατούν να την αποτρέψουν, και αναγκαστικά την υφίστανται.

Δεν μπορώ να δεχτώ συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Και ιδιαίτερα αυτές που γίνονται βάσει συγκεκριμένου σχεδίου.

Δεν μπορώ να δεχτώ βανδαλισμούς περιουσιών πολιτών που δεν τους προκάλεσαν και δεν ευθύνονται για κάτι. Και ιδιαίτερα τυχαίων και άγνωστων ιδιοκτητών.

Δεν μπορώ να δεχτώ ετσιθελικές καταλήψεις χώρων και κτιρίων που βρίσκονται σε λειτουργία. Και ιδιαίτερα όταν οι καταλήψεις δεν αποφασίζονται από εκείνους που τα διαχειρίζονται.

Δεν μπορώ να δεχτώ κανενός είδους κατάργηση και κυρίως εξευτελισμό εθνικών συμβόλων.Από οποιονδήποτε, πολίτη, φορέα ή το ίδιο το κράτος.

Δεν μπορώ να δεχτώ την αστυνομοκρατία που επεκράτησε τις τελευταίες μέρες, αλλά πολύ περισσότερο δεν μπορώ να δεχτώ τις συμπεριφορές αυτών που την προκάλεσαν.

Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι γράφω όλα τα παραπάνω κι αυτό εξ αιτίας κάποιων τσογλανιών που δεν θέλουν την αλλαγή και την επανάσταση αλλά την καταστροφή και την διάλυση. 

Δεν μπορώ να αποδεχτώ πολιτικές που εξωθούν νεολαίους πολίτες στο περιθώριο, ή ακόμη και στο να αισθάνονται ότι τους ωθούν στο περιθώριο.

Δεν μπορώ να δεχτώ πολιτικούς που διαπιστώνουν, διαπιστώνουν και δεν κάνουν τίποτα για να αποκαταστήσουν τις αδικίες που δημιουργούν τις καταστάσεις που διαπιστώθηκαν.

Δεν μπορώ να ανεχθώ άλλο μπουρδολογούντες πολιτικούς, περιφερόμενους κλόουν στα διάφορα τσιρκοκάναλα.

Δεν μπορώ, λόγω των πολιτικών αρχών που έχω διαμορφώσει στο πέρασμα των χρόνων και από τις οποίες εμφορούμαι, να σιωπώ........

Και δεν μπορώ να ανέχομαι άλλο και να επικροτώ πολιτικούς και διανοητές - δήθεν προοδευτικούς - και κόμματα που σιωπούν επιδεικτικά.

Ακτιβιστής

www.activistis.gr

πηγη skeftomasteellhnika.blogspot.com


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Δεν μπορώ να δεχτώ......"