Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Δηλώσεις συμπαράστασης στον Δημήτρη Παπαγεωργίου
Γιώργος Καρατζαφέρης: «Αν ο Δημήτρης Παπαγεωργίου αντιπροσώπευε την «Αυγή» και συμμετείχε σε βαρβαρότητα των αντιεξουσιαστών σήμερα θα ήταν ελεύθερος. Επειδή υπηρετεί την αντίπερα όχθη προπηλακίζεται, προσβάλλεται, φυλακίζεται. Είναι η απάντηση των αριστερών στην δίωξη, όπως λένε, των κομμουνιστών του ‘50. Η πρόκληση των αριστεριστών με την συνεπικουρία της κυβέρνησης δεν θα απαντηθεί όπως σχεδιάζουν με βία, αλλά σε ένα πεδίο που υστερούν, στον δημοκρατικό βίο». 

Χρίστος Γούδης: «Τα πρόσφατα γεγονότα στην Πανόρμου, με συρράξεις μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών-εποίκων, καταδεικνύουν την αναγκαιότητα ενός Δημοψηφίσματος για το θέμα της παροχής ή μη της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλογενείς. Η φίμωση της ελεύθερης και δημοκρατικής αυτής έκφρασης του ελληνικού λαού, για ένα τόσο λεπτό και ευαίσθητο θέμα, θα αυξήσει τις εντάσεις και θα ενσπείρει το μίσος σε μια κοινωνία που αντιμετωπίζει προβλήματα βιολογικής επιβίωσης και ψυχικής ευστάθειας. Είναι στιγμή που ο καθένας μας θα πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του, αλλά και τις υποχρεώσεις του, έναντι της πατρίδος μας». 

Πολύδωρος Δάκογλου: «Αγωνιστές του Εθνικιστικού χώρου, όπως ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, γνωρίζουν ότι είναι προγραμμένοι από τους υποστηρικτές (έμμισθους και μη) της παρακμιακής παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας, μα δεν δειλιάζουν. Μαχητές ιδεών, όπως ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, δεν κάμπτονται από συκοφαντίες και προφυλακίσεις. Αντιθέτως! Κάνουν τρόπο ζωής το «ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς». Ελεύθερα πνεύματα, όπως ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, που τολμά και υπογράφει τα κείμενα στήριξης των ιδεών του, δεν θα μπορούσαν ποτέ να κρύβουν το βλέμμα της ψυχής τους πίσω από μια κουκούλα, «εν ώρα καθήκοντος». Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου διώκεται για τις ιδέες του. Διώκεται για τις ιδέες μας. Διώκεται γιατί τους είναι εμπόδιο. Να δείξουμε την συμπαράστασή μας, εξαντλώντας τον «Ελεύθερο Κόσμο» από τα περίπτερα και πλημμυρίζοντάς τον με άρθρα και θέματα που θα καλύψουν το κενό της απουσίας του πιο φέρελπι πατριώτη δημοσιογράφου». 

Χρήστος Χαρίτος: «Με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε την ανήκουστη προφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου, ενός συντάκτη μίας ημερήσιας εφημερίδος όπως είναι η «Ελεύθερη Ώρα», αλλά και του «Ελεύθερου Κόσμου» και του περιοδικού Patria. Ενός δημοσιογράφου, ο οποίος κάλυπτε δημοσιογραφικώς την συγκεκριμένη εκδήλωση για την «Ελεύθερη Ώρα» και βρέθηκε τελικώς προφυλακισμένος, με χαλκευμένες κατηγορίες. Την ίδια ώρα που οι αριστεροί τρομοκράτες κάνουν πάρτυ στην Ελλάδα, μετατρέποντας την πατρίδα μας σε εμπόλεμη ζώνη. Αν ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ αποσκοπεί στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπαγεωργίου να φυλακίσει τις εθνικές ιδέες, νομίζω ότι ανοίγει μία πολύ επικίνδυνη ατραπό. Ο πατριωτικός χώρος θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, υπερασπιζόμενος τους ανθρώπους και τις ιδέες του». 
 

Ελληνικές Γραμμές
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Δηλώσεις συμπαράστασης στον Δημήτρη Παπαγεωργίου"