Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μ. ΒΟΡΙΔΗ "Μισθώματα για υπηρεσίες Δήμου Μεγάρων"



Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Μάκης Βορίδης κατέθεσε ερώτηση σχετικά με καταγγελίες κατοίκων για τα μισθώματα του κτιρίου του ΙΚΑ Μεγάρων. Συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης κατέθεσε στους Υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Εσωτερικών την παρακάτω ερώτηση:
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων και παραγόντων της πόλης των Μεγάρων, οι τοπικές υπηρεσίες στις οποίες στεγάζεται το ΙΚΑ, έχουν μισθώσει κτίριο για τις Διοικητικές και Υγειονομικές υπηρεσίες τους με ενοίκιο που κατά τις ίδιες πληροφορίες προσεγγίζει το μηνιαίο ποσό των 14.000 Ευρώ.
Παρά ταύτα στο κτίριο αυτό έχουν μεταφερθεί μόνο οι Υγειονομικές υπηρεσίες, ενώ οι Διοικητικές υπηρεσίες παραμένουν ήδη πάνω από τρία έτη σε άλλο κτίριο, για το οποίο καταβάλλεται προφανώς, άλλο μίσθωμα.
Ερωτάται οι κ.κ. Υπουργοί:
1. Τι εμβαδόν καταλαμβάνει το μισθωθέν κτίριο στο οποίο σήμερα στεγάζονται μόνο οι Υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ του Δήμου Μεγάρων; Πότε μισθώθηκε το εν λόγω κτίριο και με τι μηνιαίο μίσθωμα;
2. Ποιος είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν έχουν μεταστεγαστεί στο κτίριο αυτό και οι Διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ; Προβλεπόταν αυτό από τη σύμβαση; Πότε πρόκειται να γίνει αυτό;
3. Ποιο είναι το μίσθωμα που καταβάλλεται για το κτίριο στο οποίο βρίσκονται οι Διοικητικές υπηρεσίες;

------------------------------------------
Μάκης Βορίδης
Βουλευτής Αττικής
Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός
Κολοκοτρώνη 11
Αθήνα, T.K. 10562
τηλ: 210 3219540, fax: 210 3244955
email: voridis@parliament.gr
web site: http://www.voridis.gr
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μ. ΒΟΡΙΔΗ "Μισθώματα για υπηρεσίες Δήμου Μεγάρων""