Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ο Μάκης Βορίδης στην Νέα Μάκρη



Στην Νέα Μάκρη βρέθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου το απόγευμα ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκης Βορίδης, στα πλαίσια ενημέρωσης της κοινωνίας για το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες. Στην ομιλία του ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στην πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να «ελληνοποιήσει» όσους λαθρομετανάστες είχε «νομιμοποιήσει» τα προηγούμενα χρόνια. 

Αρχικά ο κ. Βορίδης έκανε μια σύντομη αναφορά στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την λαθρομετανάστευση τα τελευταία χρόνια. Προβλήματα όπως η αυξημένη εγκληματικότητα, η υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας, η εξαθλίωση της δημόσιας υγείας και η απορρύθμιση στην αγορά εργασίας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ και στους λόγους για τους οποίους ο ΛΑ.Ο.Σ. διαφωνεί. «Δεν πιστεύουμε σε ένα κράτος που κατ’ όνομα είναι ελληνικό. Δεν πιστεύουμε σε ένα κράτος που δεν έχει αξίες, δεν έχει ηθικό περιεχόμενο. Πιστεύουμε σε ένα κράτος που έχει ταυτότητα ελληνική και αυτή είναι η τεράστια ιδεολογική διαφορά μας με τους άλλους» κατέληξε ο βουλευτής. 

Μετά το πέρας της ομιλίας του ο κ. Βορίδης συνομίλησε με τον κόσμο, ενώ συγκεντρώθηκαν και εκατοντάδες υπογραφές για το δημοψήφισμα. Η συμμετοχή των κατοίκων ήταν μεγάλη, γεγονός που φανερώνει τον έντονο προβληματισμό της κοινωνίας πάνω σε αυτό το τόσο καυτό θέμα. 





 
Ελληνικές Γραμμές
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Ο Μάκης Βορίδης στην Νέα Μάκρη"