Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Δελτίο Τύπου "Κατεστραμμένος ασφαλτοτάπητας στη Λεωφ. Μαραθώνος"


Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Μάκης Βορίδης κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση του ασφαλτοτάπητα της Λεωφόρου Μαραθώνος. Συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης κατέθεσε στους Υπουργούς Υποδομών και Εσωτερικών την παρακάτω ερώτηση:
Από το περιεχόμενο της επίσημης αλληλογραφίας του Δημάρχου Άνοιξης κ. Γ. Νικητόπουλου προς την Περιφέρεια Αττικής, που δημοσιοποιείται σε πρόσφατο φύλλο της τοπικής εφημερίδας «Το Μέλλον» (1/4/2010), προκύπτει εναργώς η αγωνία του Δημάρχου για τον ασφαλτοτάπητα της Λεωφόρου Μαραθώνος (στα διοικητικά όρια του Δήμου Άνοιξης), ο οποίος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, με αποτέλεσμα να υφίστανται ζημιές καθημερινά, τα τροχοφόρα που διασχίζουν το συγκεκριμένο τμήμα.
Το αίτημα για επισκευή του ασφαλτοτάπητα, έχει επανειλημμένως υποβληθεί από τον Δήμαρχο Άνοιξης, η μόνιμη δε απάντηση που λαμβάνει από όλους τους αρμόδιους φορείς είναι η «έλλειψη πιστώσεων», χωρίς μέχρι σήμερα να έχει γίνει ούτε μία διορθωτική παρέμβαση. Στην τελευταία έκκλησή του που δημοσιεύει η εφημερίδα, με ημερομηνία 22/3/2010 και αρ. πρωτ. 1323 ο Δήμαρχος επί λέξει αναφέρει «…συγκεκριμένα, δεν ζητούμε τον τέλειο ασφαλτοτάπητα εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας, ζητούμε 3 σημειακές παρεμβάσεις, με αφαίρεση του ασφαλτοτάπητα και τοποθέτηση νέου, ώστε να μην καταστρέφονται τα τροχοφόρα που διασχίζουν την Λ. Μαραθώνος…»
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1. Ποιος είναι ο λόγος που παρά τις επανειλημμένες έγγραφες εκκλήσεις του Δημάρχου Άνοιξης για -περιορισμένη έστω- παρέμβαση στον ασφαλτοτάπητα της Λεωφ. Μαραθώνος, δεν έχει μέχρι σήμερα ληφθεί καμία μέριμνα;
2. Ποια είναι η έκταση των ζημιών του οδοστρώματος στις συγκεκριμένες τρεις περιοχές που επεδείχθησαν από τον Δήμο και σε τι ύψος θα ανέλθει το κόστος των επισκευών, το οποίο είναι υποτίθεται, ανέφικτο;

------------------------------------------
Μάκης Βορίδης
Βουλευτής Αττικής
Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός
Κολοκοτρώνη 11
Αθήνα, T.K. 10562
τηλ: 210 3219540, fax: 210 3244955
email: voridis@parliament.gr
web site: http://www.voridis.gr

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Δελτίο Τύπου "Κατεστραμμένος ασφαλτοτάπητας στη Λεωφ. Μαραθώνος""