Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Δελτίο Τύπου "Επισκευή προβλήτα πορθμείων στη Σκάλα Ωρωπού"


Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Μάκης Βορίδης κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την επισκευή της προβλήτας στην Σκάλα του Ωρωπού. Συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης κατέθεσε στους Υπουργούς Υποδομών, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη την παρακάτω ερώτηση:
Η αναγκαιότητα επισκευής της προβλήτας που προσεγγίζουν τα πορθμεία στη Σκάλα Ωρωπού, κατέστη υποχρεωτική εδώ και πολλούς μήνες, μετά την φθορά της από τον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Παρά το γεγονός ότι η χρήση της ήταν επικίνδυνη εδώ και καιρό, η έλλειψη χρημάτων αλλά και σχετικής μελέτης για την επισκευή της, ανέβαλαν επί μακρόν την εκτέλεση των έργων.
Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, η Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής ανέλαβε την ευθύνη της εκπόνησης της μελέτης και της δημοπράτησης του έργου, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκινήσει καμία εργασία, ενώ η εξυπηρέτηση των πορθμείων, γίνεται από παράπλευρη ράμπα.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1. Πότε ανελήφθη από την Περιφέρεια η εκπόνηση της μελέτης για την κατασκευή της προβλήτας και πότε ολοκληρώθηκε; Πότε δημοπρατήθηκε το έργο, πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες και πότε θα ολοκληρωθούν;
2. Είναι επαρκής από πλευράς ασφάλειας αλλά και λειτουργικότητας, η πρόχειρη παράπλευρη ράμπα που εξυπηρετεί τα πορθμεία;


------------------------------------------
Μάκης Βορίδης
Βουλευτής Αττικής
Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός
Κολοκοτρώνη 11
Αθήνα, T.K. 10562
τηλ: 210 3219540, fax: 210 3244955
email: voridis@parliament.gr
web site: http://www.voridis.gr

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Δελτίο Τύπου "Επισκευή προβλήτα πορθμείων στη Σκάλα Ωρωπού""