Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Δελτίο Τύπου "Ολοκλήρωση σύνδεσης και έργα παράπλευρης οδού στην Ε.Ο. στη Ν. Πέραμο"


Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Μάκης Βορίδης κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την ολοκλήρωση των έργων στους παράπλευρους δρόμους της Ε.Ο. στην περιοχή του Λουτρόπυργου στην Νέα Πέραμο. Συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης κατέθεσε στους Υπουργούς Υποδομών και Εσωτερικών την παρακάτω ερώτηση:
Σε πρόσφατο έγγραφο του Δημάρχου Ν. Περάμου (αρ. πρωτ. 781/3-2-2010) με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στην Ε.Ο. Αθηνών- Κορίνθου στο 33ο χλμ με γερανοφόρο όχημα που εκτελούσε έργα στο παράδρομο της Εθνικής για λογαριασμό της κοινοπραξίας «Ολυμπία Οδός Α.Ε.», με θύμα οδηγό διερχόμενου βυτιοφόρου, τίθεται εκ νέου το ζήτημα της δημιουργίας παραδρόμου.
Συγκεκριμένα, το πάγιο αίτημα του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, είναι η ολοκλήρωση της σύνδεσης του παραπλέυρου δρόμου της Ε.Ο. στο ύψος του Λουτρόπυργου, με σκοπό τη βελτίωση του κυκλοφοριακού προβλήματος που δημιουργείται καθημερινά στον Λουτρόπυργο από βαρέα κυρίως οχήματα που διέρχονται από τους στενούς δρόμους του οικισμού, προκειμένου να μην καταβάλουν διόδια.
Ερωτάται η κα/ο κ . Υπουργός:
1. Δεδομένης της μελέτης που έχει εκπονηθεί για την κατασκευή γέφυρας για τη σύνδεση ΝΕΟΑΚ με την ΠΕΟΑΚ στην περιοχή «Γεφυράκι» του Δήμου Ν. Περάμου από τη Νομαρχία Δυτικής Αττικής, υπάρχει πρόθεση να εγκριθεί η κατασκευή του έργου και αν όχι, γιατί;
2. Πότε πρόκειται να ολοκληρωθεί η σύνδεση του παραπλεύρου δρόμου της Ε.Ο. στο ύψος του Λουτρόπυργου, ώστε να αποφευχθούν και άλλα θανατηφόρα ατυχήματα; Ποια μέριμνα θα ληφθεί για τους οδηγούς που διασχίζουν την περιοχή, μέχρι τότε;

------------------------------------------
Μάκης Βορίδης
Βουλευτής Αττικής
Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός
Κολοκοτρώνη 11
Αθήνα, T.K. 10562
τηλ: 210 3219540, fax: 210 3244955
email: voridis@parliament.gr
web site: http://www.voridis.gr

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 σχόλια: on "Δελτίο Τύπου "Ολοκλήρωση σύνδεσης και έργα παράπλευρης οδού στην Ε.Ο. στη Ν. Πέραμο""